PAZAR YERLERİNDE KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ

Belediyemiz tarafından korona virüsle mücadelede vatandaşlarımızın ve esnafımızın sağlık güvenliği için pazar yerlerine el dezenfekte noktaları oluşturuluyor, maske dağıtılıyor.

Dünyayı kasıp kavuran korona virüs tehdidine karşı gerekli önemlerini alan Belediyemiz, hastane çevreleri, okul çevreleri, mahalle konakları, camiler, otobüs durakları, parklar, kaldırımlar, cadde ve sokaklarda hijyen ve ilaçlama çalışmaları gerçekleştirirken, pazar yerlerinde vatandaşlarımızın sağlığını korumak için çalışmalarına devam ediyor. Hastalık riskine karşı mücadelede vatandaşlarımızın ve esnafımızın sağlık güvenliğini ön planda tutan Belediyemiz ekipleri, pazar yerlerine el dezenfekte noktaları oluşturuyor, alışveriş yapan vatandaşlarımıza ve esnafımıza maske dağıtıyor.

İlçe Kaymakamımız Abdulkadir Okay ve Belediye Başkanımız Nafiz Solak, koronavirüs tedbirleri kapsamında, kişisel hijyen, evde kalma ve önlem alma konularında  vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Birçok alanda olduğu gibi, pazar alanlarında da korona virüs ile mücadeleyi sürdürdüklerini vurgulayan Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, "Pazar esnafımızı ziyaret ettik. Maske dağıtımlarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın alışverişini kısa sürede tamamlayarak hızlıca eve dönmeleri ve hijyen kurallarına uymaları, hem bireysel sağlığımız hem de toplum sağlığı açısından çok önemli" dedi.

Pazar yerlerinin giriş ve çıkışlarında esnaf ve alışverişe giden vatandaşlarımız için el dezenfekte noktaları oluşturduklarının altını çizen Başkan Solak, ''Sarayönü Belediyesi olarak pazar yerlerinin temizliği ve dezenfekte çalışmalarını yürütürken, pazar alanlarının giriş ve çıkış noktalarına hem vatandaşlarımızın hem de esnafımızın faydalanması açısından el dezenfekte noktaları oluşturduk, bizler kurum olarak üzerimize düşen çalışmaları yerine getirirken, hemşehrilerimiz de aynı duyarlılığı göstererek, uyarılara harfiyen riayet etmelerini rica ediyorum." diye konuştu.

Yayın Tarihi : 17.04.2020