Evcekaya’ya 400 fidan dikildi

Sarayönü Belediyesi ve Şehit Ramazan Akyürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iş birliğiyle Sarayönü’nün yeşil dokusuna katkıda bulunmak üzere yüzlerce fidan toprakla buluşturuldu.

Evcekaya Mevkii’ndeki fidan dikim programına Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Şehit Ramazan Akyürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri katıldı.
İlçemizdeki yeşil alan miktarını arttırmak için ağaçlandırma çalışmalarının devam ettiğini belirten Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, “Bu kapsamda ilçemizin akciğeri Evcekaya’da ki ağaç sayısını arttırmak için gençlerimizle birlikte bugün sahadayız. İnşallah geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz; Sarayönü’nün de yeşillenmesine de destek oluyorlar. Ağaçlandırma çalışmalarımıza destek veren öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ağaçlandırma çalışmasına katılan öğrenci ve öğretmenler ise, “Öncelikle Sarayönü Belediye Başkanımız Nafiz Solak’a çok teşekkür ediyoruz. Ağaçlandırmanın çok büyük önem taşıdığı günümüzde bu tip çalışmaların kapsamı daha da arttırılmalı” ifadelerini kullandı.
Yaklaşık 400 fidan toprakla buluşturulurken, önümüzdeki günlerde aynı bölgede ki fidan dikiminin devam edeceği bildirildi.

Yayın Tarihi : 28.04.2017