SARAYÖNÜ BELEDİYESİ ÖKSÜZ ve YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU.

Sarayönü Belediyesi, ilçedeki öksüz ve yetim çocuklara iftar yemeği verdi.

Sarayönü Belediyesi'nin öksüz ve yetim çocuklar için geleneksel olarak tertip ettiği iftar yemeğine katılım yoğun oldu. Yemeğe, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, daire amirleri, belediye personelleri, öksüz ve yetim çocuklar ile yakınları katıldı.

Başkan Solak, tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ederek şunları söyledi: " Sarayönü Belediyesi olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğini, Ramazan'ın ayında öksüz ve yetim çocuklarımızla beraber yapma bahtiyarlığını yaşıyoruz. Bundan sonraki yıllarda da bunu devam ettirmeyi düşünüyoruz. Amacımız sadece Ramazan ayında çocuklarımızı hatırlamak değil. Yılın her döneminde  çocukların her türlü ihtiyaçlarını takip edip onların yanında oluyoruz. dedi.

Yayın Tarihi : 12.06.2017