Konya Valisi Sayın; Yakup Canbolat Sarayönü'ne gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Sarayönü Kaymakamlığına gelen, Vali Canbolat Kurum Amirleri ve İlçe Protokolü ile basına kapalı toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantının ardından Sarayönü Belediyesi Düğün Salonu'na geçen, Vali Canbolat Mahalle Muhtarları ve Kurum Amirleri ile toplantı yaparak İlçenin istek ve şikayetlerini dinledi. Toplantıya İlçe Kaymakamı, İlçe Belediye Başkanı, Konya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü, Konya İl Milli Eğitim Müdürü, Konya İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İl Sağlık Müdürü, Vali Yardımcısı, Kurum Amirleri ve Mahalle Muhtarları katıldı. Muhtarların mahalleleri ile ilgili sorunlarını dinleyen, Vali Canbolat isteklerin çözümü için ilgileneceği söyledi. Toplantının ardından Belediyemize gelen Vali Yakup Canbolat, Belediye Başkanımız Sayın; Nafiz Solak'ı makamında ziyaret etti. Daha sonra toplu şekilde yemeğe geçildi. Ziyaretin son bölümünde Vali Yakup Canbolat, Ladik Mahallesinde Şehit Yunus Emre Uçarın ailesini ziyaret etti.

Yayın Tarihi : 02.08.2017