Başkan Solak'tan Kurban Bayramı Mesajı

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Kurban Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınlayarak, vatandaşların bayramını kutladı.

Başkan Solak, mesajında şu ifadeleri kullandı:

Bayramlar toplum olarak birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının en yoğun yaşandığı sevgi, saygı ve hoşgörünün zirveye çıktığı belki de en anlamlı günlerimizdir.

Kurban Bayramı, Müslümanların hem kendi aralarında hem de toplumun bütün fertleri arasında kaynaşma vesilesidir. Bu bayramda fakirler gözetilir, ihtiyaçları giderilir.

Kurban Bayramı’nın ülkemizin birlik, beraberlik ve istikrarına katkı sağlamasını yüce Allah’tan temenni ediyorum.

Bu duygular içinde mübarek Kurban Bayramı’nızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum. Bu güzel bayramın gerek İslam dünyasına gerekse tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Nafiz SOLAK

Sarayönü Belediye Başkanı