ASEM kayıtları devam ediyor.

İlçemizde yapımı tamamlanan Şehir Konağı bünyesinde açılan “Aile Eğitim ve Sanat Merkezi” (ASEM) kursları için kayıtlar devam ediyor. Sadece bayanlara hitap eden Asem kursları, üyelerine çok güzel imkanlar sunacak.

Şehir konağının özelliklerinden bahseden Sarayönü Belediye Başkanımız Nafiz Solak, “Şehir konağımız bodrum, zemin kat ve iki kattan oluşuyor. Projenin bodrum katında sığınak, kazan dairesi, su deposu ve havuz müdahale odası bulunuyor. Zemin katta idari bölüm, kapalı yüzme havuzu, aerobik salonu, sauna, buhar odası, soyunma odaları, duş ve tuvaletler bulunuyor. Birinci katta kantin, kabul salonu, bekleme odası, bilgisayar dersliği ve kreş bulunuyor. İkinci katta el sanatları atölyesi, mefruşat dersliği, resim dersliği ve yemek dersliği bulunuyor.” şeklinde konuştu.

Sarayönü Belediye Başkanımız Nafiz Solak, açıklamasının son bölümünde, “Yeşillik ve ağaçların içerisinde çok güzel bir merkez oldu. Hanımlarımızın ve ayrıca gençlerimizin toplanıp etkinlik yapabileceği, bünyesinde KOMEK kurslarının açılabileceği, çok amaçlı salonları bulunan, çok güzel bir mimariye sahip bir şehir konağına kavuştuk. Tüm projelerimizde bizden desteğini esirgemeyen milletvekillerimize, özellikle Hüsnüye Erdoğan hanıma, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Tahir Akyürek ve ekibine teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Yayın Tarihi : 12.10.2017