İlçemizde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79. yıldönümünde resmi törenle anıldı.

Hükümet Konağı’ndaki Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan etkinliğe Kaymakam Tarık Bahadır, Sarayönü Belediye Başkanımız Nafiz Solak, Hakim Berna Albayrak, Cumhuriyet Savcısı Yasin Emin Konar, İlçe Emniyet Amiri İhsan Ertuğrul, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ahmet Sabırlı, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Amirleri, Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.
Atatürk anıtına çelenk bırakıldığı tören, siren eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ile devam etti. İstiklal Marşı okunmasının ardından Hükümet Konağı önündeki bölümü tamamlanan program, Belediye Düğün Salonunda devam etti.

Yayın Tarihi : 10.11.2017