24 Kasım Öğretmenler günü kutlandı

Programa ilçemizde görev yapan tüm öğretmenlerin yanı sıra ilçemize emeği geçmiş emekli öğretmenler de katıldı. Kutlamalar kapsamında, Cuma günü Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı programla ilçemizin öğretmenleri bir araya geldi.

Sarayönü Gençlik Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen programa ilgi yoğun oldu. Katılanlar arasında Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır, Başkanımız Sayın; Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, emekli ve çalışan öğretmenler yer aldı.

Programda konuşan Başkanımız Sayın; Nafiz Solak “Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülmeyecek kadar saygın ve fedakârlık gerektiren bir meslektir. Öğretmen eğitimi, öğretimi ve insanlara bir hayat boyu rehber olmayı meslek edinen kimsedir. Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi, eğitim öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesiyle mümkündür.

Bu duygu ve düşüncelerle, yavrularımızın her türlü bilgi ve beceriyi edinmelerinde, ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla dolu beyinler yetiştirilmesinde, fedakarca çalışan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Programın son bölümünde davet edilen öğretmenlere yemek ikramlarında bulunuldu.

Yayın Tarihi : 29.11.2017