Geleneksel Fotoğraf Yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu

Belediye'miz tarafından gerçekleştirilen ödüllü geleneksel fotoğraf yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. İlçenin doğal, toplumsal ve kültürel dokusuna dikkat çekmek amacıyla tertip edilen yarışmada  Serhat Çetinkaya birinci oldu.
Fotoğraf yarışmasının ödül töreni, 24 Kasım Öğretmenler gününde gerçekleştirildi. Ödül törenine, yarışma jürisinde yer alan Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyeleri de katıldı. Belediye'miz tarafından gerçekleştirilen fotoğraf yarışmasında Serhat Çetinkaya birinci, Mustafa Cebecioğlu ikinci, Seyit Konyalı üçüncü oldu. Mehmet Ulutaş, Caner Başer, Ahmet Harmancı ve Ali Can ise mansiyon ödülü kazandı.

Yarışmada birinci olan Serhat Çetinkaya’ya ödülü Kaymakam Tarık Bahadır takdim etti. İkinci olan Mustafa Cebecioğlu, ödülünü Başkanımız Sayın; Nafiz Solak’tan aldı. Üçüncü olan Seyit Konyalı’nın ödülü ise İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman tarafından verildi. Yarışma jürisi olarak görev yapan Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyeleri’ne ise Başkanımız Sayın; Nafiz Solak tarafından plaket takdim edildi. Yarışmada birinci olana 3 bin 500, ikinci olana 2 bin 500, üçüncü olana 1,500 lira para ödülü verildi. Mansiyon ödülünü kazananlara ise 750’şe lira verildi.

Başkanımız Sayın; Nafiz Solak, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle Konya’nın seçkin ilçelerinden biri olan Sarayönü’nün ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımına katkı sağlamayı hedeflediklerini, yarışmanın düzenlenmesinde katkıda bulunanlara ve katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçemizi tanıtmaya devam edeceğiz. diye konuştu

Yayın Tarihi : 29.11.2017