Başkan Solak'ın Mevlid Kandili Mesajı

Belediye Başkanımız Sayın; Nafiz Solak Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda; Âlemlere rahmet olarak gönderilen ve dinimiz İslam’ı müjdeleyen sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) doğumu vesilesi ile idrak ettiğimiz bu gece O’nu layıkıyla anlamamız için çok önemli bir vesiledir. İnsanlık tarihinin en karanlık çağlarını aydınlatan, doğumu ile bin yıllık ateşi söndüren Peygamber Efendimiz (S.A.V), bütün insanlık için ahlak örneği olarak gönderilmiş en güzel kılavuzdur. O’nun yaşayışı, O’nun hadis-i şerifleri, O’nun sünneti sayesinde insanlığın önünde aydınlık bir devir başlamıştır. Kıyamete kadar sönmeyecek bu ışığın kalplerimizi nurlandırması; ülkemize, milletimize ve memleketimize huzur, bereket getirmesi Yüce Rabb’imden en büyük dileğimdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, başta hemşerilerim olmak üzere, bütün İslam âleminin mübarek Mevlid kandilini tebrik ediyorum.

Yayın Tarihi : 29.11.2017