Başkan Solak'tan mahallelere ziyaret

Sarayönü İlçe Kaymakamı Tarık Bahadır, Sarayönü Belediye Başkanımız Nafiz Solak, Boyalı, Çeşmelisebil, Karabıyık, Kayıören, Kuyulusebil, Kadıoğlu mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek mahallelerin sorunları hakkında bilgi aldı.

Sarayönü'nde sorunları minimuma indirmek için gece gündüz demeden çalışan Belediye Başkanımız Nafiz Solak, ilçenin en ücra köşesine kadar hizmet götürmek için mahalle muhtarlarını ziyaret ederek mahalleleri hakkında bilgi aldı.

Başkanımız ziyarette yaptığı konuşmada, muhtarlarla birlikte şimdiye kadar güzel bir şekilde çalıştıklarını, bundan sonra da Sarayönü için el birliğiyle güzel çalışmalara imza atacaklarını dile getirerek, halkın taleplerini doğru bir şekilde yerine getirebilmek için vatandaşlarla sürekli iç içe olduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar kendilerine her zaman destek veren Belediye Başkanımıza teşekkür etti.

Yayın Tarihi : 08.12.2017