Sarayönü'nde Park ve Bahçeler Güzelleşiyor.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Birimi İlçemizin daha çağdaş ve yeşil bir görünüme sahip olması amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanımız Nafiz Solak yaptığı açıklamada, İlçemiz daha güzel, sağlıklı ve çağdaş bir kent olabilmesi amacıyla İlçemizin her köşesinde çalışmaların devam ettiğini, ana caddeler başta olmak üzere cadde, sokak ve yol kenarlarında gerekli bakım çalışmalarının sürdürüldüğünü kaydederek, Daha güzel bir Sarayönü için kısa sürede çok geniş bir çalışma alanında yoğun çalışmalar içerisinde olduğunu kaydetti. Başkan Solak, var olan doğal yeşillikleri koruyup, daha fazlasını ilçemize kazandırdık. İlçe girişimizi seramızda yetiştirdiğimiz güller, laleler ve fidanlar ile yeni bir görünüme kavuşturduk. Sadece ilçe merkezimiz değil yeni yasa ile birlikte bize bağlanan tüm mahallelerimizde çalışmalarımız devam etmektedir. Yeşilin önemini bilerek çalışmalarımız sürekli devam edecektir. dedi.

Yayın Tarihi : 30.04.2019