Başkan Solak’tan Ramazan Ayı mesajı

Sarayönü Belediye Başkanımız Nafiz Solak, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla mesaj yayınladı.

Sarayönü Belediye Başkanımız Nafiz Solak, Ramazan Ayı vesilesiyle yayımladığı mesajda, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışmanın yoğunluk kazandığı, manevi ferahlığın tüm dünyayı kapladığı, feyiz, bereket, af ve mağfiretlerle dolu bir ay olduğunu söyledi.

Başkan Solak, mesajında 11 ayın sultanı olan Ramazan ayına bir kere daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Ramazan ayında manevi duyguların yoğun olarak yaşandığını ifade eden Başkan Solak, şunları kaydetti:

“Tüm İslam Alemi’nin heyecanla beklediği bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret zamanı olan Ramazan ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği günlerdir. Rahmet ve bereket dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan ayını huzur ve mutlulukla geçirmenizi temenni ediyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimiz başta olmak üzere, tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum.” dedi.

Yayın Tarihi : 05.05.2019