Kapalı Yüzme Havuzu Sezonu Açılıyor.

Sarayönü Belediyesi kapalı yüzme havuzu sezonu, bakımların tamamlanmasının ardından 28 mayıs'ta açılacak.

Belediye Başkanımız Nafiz Solak, yaptığı açıklamada belediye meclisi tarafından belirlenen ücretlerin bu yılda aynı şekilde devam edeceğini söyledi. Yaz döneminde vatandaşın hizmetine sunulan havuzun, pazartesi günü dışında tüm günler hizmet verdiğini anlatan Solak, Pazartesi günü, genel temizlik günü olarak kapalı tutulan havuzumuz, diğer günler sabah 08:00’den akşam 23:00’e kadar açık kalmaktadır. Salı, perşembe ve cumartesi günleri Bayanlara hizmet veren havuzumuz, çarşamba, cuma, pazar günleri Bay'lara hizmet veriyor.” dedi.

Temizliği çok önemsiyoruz
Yüzme havuzunun hijyenine büyük önem verdiklerini ifade eden Solak, şunları söyledi, havuzumuz 24 saat boyunca devirdaim pompalarıyla sürekli olarak temizlenmekte olup ayrıca robot temizleyici ile her akşam partikül temizliği yapılmaktadır. Her iki saatte bir ph, serbest klor ve bağlı klor ölçümleri yapılmaktadır.

Yayın Tarihi : 23.05.2019