Başkan Solak'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Sarayönü Belediye Başkanımız Nafiz Solak, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olması, İslam aleminin huzur ve barışına vesile olması temennisiyle tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik ederim” dedi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’ın, Ramazan Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesaj şöyle:

“On bir ayın sultanı ramazana veda etmenin burukluğunu yaşarken diğer yandan da Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğu, sevinci ve coşkusunu yaşıyoruz. Bayramlar toplumsal birliğimizi sağlayan değerlerin hatırlandığı, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma gibi güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bayramlar, dargınlık ve küskünlüklerin unutulduğu, kardeşçe kucaklaşmanın sağlandığı çok önemli zaman dilimleridir. Bu vesileyle Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi dilerim. Ramazan Bayramınız Mübarek olsun” dedi.

Yayın Tarihi : 03.06.2019