İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü coşkuyla kutlandı.

İlçemizde darbe girişiminin 3'üncü yıl dönümünde vatandaşlar 15 Temmuz nöbetinde bir araya geldi. Kapalı pazar yerinde gerçekleştirilen programa protokol üyeleri, şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Kur'anı Kerim tilaveti, Protokol konuşmaları, Sinevizyon ve Mehter takım gösterileri ile devam etti. İlahilerin okunduğu programda hemşehrilerimiz hep birlikte şehitler için dua etti.

Belediye Başkanımız Nafiz Solak, yaptığı konuşmada ''Şehitlerimizin emaneti olan bu topraklara sahip çıkmak, bu kahramanlık destanını genç nesillere anlatmak ve daha güçlü bir Türkiye hedefi için sorumluluk bilinci ile çalışmamız gerekiyor. Bu vesile ile 15 Temmuz Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Gazilerimize ise hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler vermesini yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Allah milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın, Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin.'' ifadelerini kullandı.

Program ilçemizdeki tüm camilerde Saat:00.13'de selaların okunması sonrasında, Belediyemizin yapılan ikramları ile son buldu.

Yayın Tarihi : 16.07.2019