Aşevi Aracımız Yenilendi

Yatırım ve hizmetlerin yanında hizmet kalitesini artırmaya yönelik, daha iyi şartlarda hizmet verilmesini sağlayacak bir aşevi aracı alan Sarayönü Belediyesi Paylaşmak Berekettir anlayışından yola çıkarak hayırsever vatandaşların desteğiyle yüzlerce kişinin yemek ihtiyacını karşılayan bir sosyal merkez haline dönüştürüldü.

Belediye Başkanımız Nafiz Solak, yaptığı açıklamada,”Sosyal belediyecilik ile ilgili çalışmalara ağırlık verdiklerini belirterek,  Toplumdaki dayanışmayı arttırmak ve her zaman vatandaşlarımızın yanında olmak bizim en önemli görevimiz. Bu doğrultuda, yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek adına çalışıyoruz. Daha hijyenik ortamda hizmet sağlayacak olan yeni aşevi aracımız hayırlı olsun". şeklinde konuştu.

Yayın Tarihi : 02.09.2019