BAŞKAN SOLAK ''HALK BULUŞMALARI'' KAPSAMINDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Belediye Başkanımız Nafiz Solak, ''Halk Buluşmaları'' programı kapsamında  vatandaşlarla bir araya geldi.

Sarayönü Belediyesi hizmet binası (Ahmet Hüdai Salonu'nda) Saat:10:00'da başlayan toplantıya Sarayönü Belediye Başkanımız Nafiz Solak, Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Tos ve ilgili birim müdürleri katıldı. Başkan Solak, vatandaşların sorunlarını dinleyip, talep ve önerilerini aldı.

Sarayönü Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında yer aldıklarını, talep ve görüşlerinin kendileri için önemli olduğunu belirten Başkan Solak, ''Halk Buluşmaları'' programı kapsamında vatandaşlarımızla bir araya geldik. Her Cuma 10:00 - 12:00 saatleri arası ''Halk Buluşmaları'' programımız devam edecek. Bu buluşmalarımızda vatandaşlarımızın istek ve görüşlerinin yanı sıra sorunlarını dinliyor, hasbihal ediyoruz." dedi.

Yayın Tarihi : 11.10.2019