BAŞKAN SOLAK ''HALK BULUŞMALARI'' KAPSAMINDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Belediye Başkanımız Nafiz Solak, ''Halk Buluşmaları'' programı kapsamında  vatandaşlarla bir araya geldi.

Sarayönü Belediyesi hizmet binası (Ahmet Hüdai Salonu'nda) Saat:10:00'da başlayan toplantıya Sarayönü Belediye Başkanımız Nafiz Solak, Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin To

KIŞ HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI.

Belediyemiz, kış aylarında vatandaşların olumsuz bir durumla karşılaşmaması adına gerekli tüm hazırlıkları tamamladı.

Belediye Başkanımız Nafiz Solak, belediye olarak kışın karla mücadelede en iyi şekilde hizmet vermek amacıyla hazırlıklarını yaptıklarını söyledi.

Sarayönü Belediyesi, bu sene 26

Haberin Tümü

BAŞKAN SOLAK HER CUMA HALK BULUŞMALARINDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELECEK.

Belediye Başkanımız Nafiz Solak, ‘Halk Buluşmaları´ kapsamında 11 Ekim Cuma günü Saat:10:00'da Ahmet Hüdai Salonu'nda (Belediye) vatandaşlarla bir araya gelecek.

Belediye Başkanımız Nafiz Solak, ''Halk Buluşmaları'' programı kapsamında vatandaşlarla bir araya gelecek. Sarayönü Belediyesi hizme

Haberin Tümü

BAŞKAN SOLAK MUHTARLARLA BULUŞTU.

Belediye Başkanımız Nafiz Solak, mahalle muhtarlarının talep, görüş ve önerilerini dinlemek için muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Muhtarlarla istişare toplantısı Belediye Ahmet Hüdai Salonunda yapıldı.

Belediye Başkanımız Nafiz Solak, ” Amacımız Sarayönü'n&u

SARAYÖNÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda tapu kayıtları belirtilen 51 adet taşınmazın Ticari ve hububat ekimi amacıyla kullanılmak üzere 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince  AÇIK TEKLİF USULÜ ile ihale edilerek kiraya verilecektir. Taşınmazların kiralama muhammen bedelleri ve geçici teminatları ekte belirtilmiştir.

T.C. KONYA VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN