Kudüs Davamızdır

Sarayönü Belediyesi Başkanlığı tarafından Cuma namazı çıkışı Çarşı Camii önünde "Kudüs Davamızdır" basın açıklamasında bulunuldu.

Başkan Solak'tan mahallelere ziyaret

Sarayönü İlçe Kaymakamı Tarık Bahadır, Sarayönü Belediye Başkanımız Nafiz Solak, Boyalı, Çeşmelisebil, Karabıyık, Kayıören, Kuyulusebil, Kadıoğlu mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek mahallelerin sorunları hakkında bilgi aldı.

Sarayön

Spor Tesisleri tamamlandı

Belediye'miz tarafından ilçemizin 9 mahallesinde yaptırılan spor tesisleri tamamlandı.

Başkanımız Sayın; Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, Sarayönü Belediyesi olarak spora destek için dokuz ayrı yerleşim yerine spor kompleksi yaptıklarını, bu spor komplekslerinin içinde voleybol sahası, basketbol sahası ve aç

Başkan Solak'ın Mevlid Kandili Mesajı

Belediye Başkanımız Sayın; Nafiz Solak Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda; Âlemlere rahmet olarak gönderilen ve dinimiz İslam’ı müjdeleyen sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) doğumu vesilesi ile idrak ettiğimiz

Belediyemizin Geleneksel Fotoğraf Yarışması Sergisi, Kent Plaza’da açıldı

Açılışa Kaymakam Tarık Bahadır, Başkanımız Sayın; Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, Gazete

Geleneksel Fotoğraf Yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu

Belediye'miz tarafından gerçekleştirilen ödüllü geleneksel fotoğraf yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. İlçenin doğal, toplumsal ve kültürel dokusuna dikkat çekmek amacıyla tertip edilen yarışmada  Serhat Çetinkaya birinci oldu.
Fotoğraf yarışmasının ödül t&oum