Fotoğraf Yarışması (25 Eylül 2017) Uzatılmıştır.

Fotoğraf Yarışması için gerekli dökümanları buradan indirebilirsiniz.

Haberin Tümü

Konya Valisi Sayın; Yakup Canbolat Sarayönü'ne gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Haberin Tümü

Kilitli parke taş uygulaması çalışmaları devam ediyor

Sarayönü Belediyesi ilçe merkezinde ve mahallelerde çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Aynı anda birçok noktada hizmet veren ekipler, halkın ihtiyaçlarına yerine getiriyor.
Karatepe mahallesi kilitli parke taş uygulaması tamamlanmış olup, Ladik mahallesi, Kayıören mahallesi, ve Sarayönü merkez'de kilitli pa

RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Değerli Hemşehrilerim; Sevgileri birleştiren, kardeşlik duygularını pekiştiren, hüzünleri azaltan, sevinçleri çoğaltan, Ramazan Bayramı'nın yurdumuza ve insanlığa sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini diler, halkımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım.

Nafiz SOLAK

Sarayönü Belediyesi İftar yemeğinde buluştu

Sarayönü Belediyesi her yıl geleneksel hale getirilen iftar yemeğinde buluştu. Yemeğe, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Belediye emekli personeli,daire amirleri ve çok sayıda belediye personeli katıldı. İftar yeme

Haberin Tümü

SARAYÖNÜ BELEDİYESİ ÖKSÜZ ve YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU.

Sarayönü Belediyesi, ilçedeki öksüz ve yetim çocuklara iftar yemeği verdi.

Sarayönü Belediyesi'nin ök