Sarayönü 3. Etap TOKİ 883 konutun teslim programı

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi tarafından Sarayönü 3. Etap projesi kapsamında inşa ettirilmiş bulunan 883 konutun teslim işlemleri 02 Eylül 2019 - 11 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.Teslim programı ek'te verilmiştir.

Başkan Solak'tan Kurban Bayramı Mesajı

Belediye Başkanımız Nafiz Solak, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Bir bayrama daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek sözlerine başlayan Başkan Solak,  yayımladığı mesajda şu görüşlere yer verdi; “Bayramların, insanların kardeşçe kucaklaştığı v

Haberin Tümü

Sivil Havacılık Uçuş Akademisi’nin ilk eğitim uçağının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Sivil Havacılık Uçuş Akademisi’nin pilotaj eğitiminde kullanılmak üzere envantere kaydedilen ilk eğitim uçağının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Konya Havalimanında gerçekleşen toplantıya; AK Parti Konya Milletvekilleri Ta

Haberin Tümü

Uğur İbrahim Altay İlçemizde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay İlçemizde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Belediye Başkanımız Nafiz Solak'ı makamında ziyaret eden Başkan Altay, tüm İlçeye seçimde gösterdikleri destekden dolayı teşekkür etti. AK Parti İlçe Başkan

Haberin Tümü

İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü coşkuyla kutlandı.

İlçemizde darbe girişiminin 3'üncü yıl dönümünde vatandaşlar 15 Temmuz nöbetinde bir araya geldi. Kapalı pazar yerinde gerçekleştirilen programa protokol üyeleri, şehit ve gazi ailelerinin yanı

Ladikli Ahmed Hüdai Hazretleri Anıldı

Büyükşeh