Ahilik Haftası Kutlamaları

Bu yıl 30’uncusu düzenlenen Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde Kaymakam Tarık Bahadır, Başkanımız Nafiz Solak, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Şoförler Odası Başkanı esnafımızı ziyaret ederek esnafın Ahilik haftasını kutladılar, ve hediye takdim ederek esnaflara bol kazanç temennisinde bulundular.

Sarayönü B

Haberin Tümü

19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

19 Eylül 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk'e “Mareşallik” rütbesi ile “Gazilik” ünvanının verildiği 19 Eylül Gaziler Günü Hükümet Konağı önünde

Başkan Solak'tan Kurban Bayramı Mesajı

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Kurban Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınlayarak, vatandaşların bayramını kutladı.

Başkan Solak, mesajında şu ifadeleri kullandı:

Bayramlar toplum olarak birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının en yoğun yaşandığı sevgi, saygı ve hoşgörünün zirveye çıktığı belki de en anl

Haberin Tümü

Konya Valisi Sayın; Yakup Canbolat Sarayönü'ne gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Haberin Tümü

Kilitli parke taş uygulaması çalışmaları devam ediyor

Sarayönü Belediyesi ilçe merkezinde ve mahallelerde çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Aynı anda birçok noktada hizmet veren ekipler, halkın ihtiyaçlarına yerine getiriyor.
Karatepe mahallesi kilitli parke taş uygulaması tamamlanmış olup, Ladik mahallesi, Kayıören mahallesi, ve Sarayönü merkez'de kilitli pa

Sarayönü Belediyesi İftar yemeğinde buluştu

Sarayönü Belediyesi her yıl geleneksel hale getirilen iftar yemeğinde buluştu. Yemeğe, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Belediye emekli personeli,daire amirleri ve çok sayıda belediye personeli katıldı. İftar yeme

Haberin Tümü

SARAYÖNÜ BELEDİYESİ ÖKSÜZ ve YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU.

Sarayönü Belediyesi, ilçedeki öksüz ve yetim çocuklara iftar yemeği verdi.

Sarayönü Belediyesi'nin ök