SARAYÖNÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda tapu kayıtları belirtilen 51 adet taşınmazın Ticari ve hububat ekimi amacıyla kullanılmak üzere 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince  AÇIK TEKLİF USULÜ ile ihale edilerek kiraya verilecektir. Taşınmazların kiralama muhammen bedelleri ve geçici teminatları ekte belirtilmiştir.

T.C. KONYA VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN

SARAYÖNÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ETİK KOMİSYONU

Aşevi Aracımız Yenilendi

Yatırım ve hizmetlerin yanında hizmet kalitesini artırmaya yönelik, daha iyi şartlarda hizmet verilmesini sağlayacak bir aşevi aracı alan Sarayönü Belediyesi Paylaşmak Berekettir anlayışından yola çıkarak hayırsever vatandaşların desteğiyle yüzlerce kişinin yemek ihtiyacını karşılayan bir sosyal merkez haline dönüşt&u

Sarayönü 3. Etap TOKİ 883 konutun teslim programı

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi tarafından Sarayönü 3. Etap projesi kapsamında inşa ettirilmiş bulunan 883 konutun teslim işlemleri 02 Eylül 2019 - 11 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.Teslim programı ek'te verilmiştir.

Başkan Solak'tan Kurban Bayramı Mesajı

Belediye Başkanımız Nafiz Solak, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Bir bayrama daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek sözlerine başlayan Başkan Solak,  yayımladığı mesajda şu görüşlere yer verdi; “Bayramların, insanların kardeşçe kucaklaştığı v

Haberin Tümü

Sivil Havacılık Uçuş Akademisi’nin ilk eğitim uçağının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Sivil Havacılık Uçuş Akademisi’nin pilotaj eğitiminde kullanılmak üzere envantere kaydedilen ilk eğitim uçağının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Konya Havalimanında gerçekleşen toplantıya; AK Parti Konya Milletvekilleri Ta