May 13, 2014

Sivil Havacılık Uçuş Akademisi’nin ilk eğitim uçağının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Sivil Havacılık Uçuş Akademisi’nin pilotaj eğitiminde kullanılmak üzere envantere kaydedilen ilk eğitim uçağının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Konya Havalimanında gerçekleşen toplantıya; AK Parti Konya Milletvekilleri Ta

May 13, 2014

Uğur İbrahim Altay İlçemizde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay İlçemizde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Belediye Başkanımız Nafiz Solak'ı makamında ziyaret eden Başkan Altay, tüm İlçeye seçimde gösterdikleri destekden dolayı teşekkür etti. AK Parti İlçe Başkan

May 13, 2014

İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü coşkuyla kutlandı.

İlçemizde darbe girişiminin 3'üncü yıl dönümünde vatandaşlar 15 Temmuz nöbetinde bir araya geldi. Kapalı pazar yerinde gerçekleştirilen programa protokol üyeleri, şehit ve gazi ailelerinin yanı

Ladikli Ahmed Hüdai Hazretleri Anıldı

Büyükşeh